Morgenmad

kl. 11.00 – 13.00 

Fra kl. 10 lør & søn

 

EGGS BENEDICT

Sortfodsskinke, hollandaise, pocheret øko græsæg, english muffin, spinat

140

OMELET

Tomat, purløg, broccoli, ost

100

MORGENMADSTALLERKEN

Emmentaler, mortadella, marmelade, koldhævet brød

90

AVOCADO

Grillet rugbrød, pocheret øko æg, jordskokkechips

100

SMOOTHIE BOWL

85

 

Sides

 

RØRÆG

Øko æg, bacon

65

SPEJLÆG

Øko æg, bacon

65

GRILLET CHORIZO

35

SPRØD BACON

20

ØKOLOGISK YOGHURT

Chokoladegranola, honning, bær

50

PANDEKAGE

Blåbærsirup

55

KOLDHÆVET BRØD

Pisket smør

35

CROISSANT

30

 

Frokost

kl. 11.00 – 15.45

 

FROKOST TILBUD

2 stk. valgfri smørrebrød fra kortet + en lille fadøl eller hjemmelavet saft 195,-

2 stk. Smørrebrød 170,-

3 stk. Smørrebrød 225,-

 

Christiansøpigens sild, karrysalat, æg, rødløg, kapers

Kryddersild,  rødløg, friterede kapers, creme fraiche

Koldrøget laksetartar, kapers, rødløg, æggecreme, purløg, dild & yoghurt

Smørstegt fiskefilet, grøn remoulade, syltede rødløg, citron, kørvel

8Tallets kyllingesalat, syltet agurk, sprødt kyllingeskind, karse

Kartoffel, aioli, rødløg, sprød bacon

Ribbensteg, rødkål, appelsinkompot, syltet agurk

Hokkaido, hytteost, rødbede, pimento, citron

 

FROKOSTPLATTE 265

Kryddersild,  rødløg, friterede kapers, creme fraiche

Efterfulgt af:

8Tallets kyllingesalat, syltet agurk, sprødt kyllingeskind, karse

Ribbensteg, rødkål, syltet agurk, urter

Kartoffel, aioli, rødløg, sprød bacon

 

Burger & salat

150

 

BRIOCHE BURGER

200 gr. okseburger, cheddar, hjertesalat, rødløg, tomat, syltet agurk, pomfritter & aioli

VEGETAR BURGER

Kikærtebøf, hjertesalat, rødløg, tomat, syltet agurk, pomfritter & aioli

FLÆSKESTEGSSANDWICH

Flæskesteg, rødkålssalat, syltet agurk, pomfritter & aioli

CONFITERET AND

Med friséesalat, appelsin, syltede rødløg, teriyaki

 

BØRNERETTER 80

Burger, salat, tomat, pomfritter & ketchup

Smørstegt fiskefilet, pomfritter & grøn remoulade

BØRNEDESSERT 65

Hjemmelavet regnbueis

 

DESSERT

3 slags oste, sødt & sprødt 125

Vanilje, mascarpone, Amarena-kirsebær, mandelnougatin 85

8Tallets æblekage, crumble, flødeskum 65

 

Aften

kl. 17.00 – 20.45

 Søndage til kl. 19.45 

 

Småretter

 

FISK

Stegte kammuslinger 125

Hvidløgssmør, pistacienødder, revet citronskal, ærteskud

Friteret calamari 95

Fermenteret hvidløgsmayo, spidskålssalat

Rimmet torsk 95

Syrnet fløde, dildolie, urter

Koldrøget laksetartar 125

Kapers, rødløg, æggecreme, purløg, dild & yoghurt

 

GRØNT

Broccoli 85

Vinaigrette, butternut squash, manchego, pinjekerner

Gnocchi 95

Brunet smør, rosmarin, parmesan, revet citronskal, pimento

Hokkaidosuppe 85

Syltet butternut squash, kimchi, græskarkerneolie

Selleri 95

Bagt, syltet, marineret & pureret

selleri, urter

 

KØD

Braiseret svinebryst 105

Glace, gremolata

Rørt tartar 95

Kaffeolie, råmarinerede tyttebær,

syltede løg

Confiteret and 95

Frisée salat, appelsin, syltede rødløg, teriyaki

Carpaccio 95

Pistacieolie, parmesan

 

SLIDERS

Hokkaido 65

Tartarsauce, grønkål

Okse brisket 65

Syltet padron, pimentomayo

Pulled pork 65

Kål, syltede løg, vagtelæg

Fritter 55

Rosmarinsalt

 

hovedretter

RIBEYE 295

Ribeye 250 gr., pomfritter, bearnaise

Lille grøn salat +35,-

CONFITERET AND 195

Rødkål, ristede kartofler, sauce bordelaise

KIKÆRTEBØF 175

Salat med quinoa, mynteyoghurt

 

COLORADO ROAST 475

For 2 personer

700 gr. Colorado roast

Serveres med en frisk grøn salat, pomfritter og hjemmelavet bearnaise & sauce bordelaise