Juleplatte 325,-

Christiansøpigens kryddersild, kapers, rødløg

Christiansøpigens sild, karrysalat, æg, æble

Koldrøget laks, dild, rævesovs  

                                                                                                                      

Efterfulgt af:

Kyllingesalat, syltet agurk, sprødt kyllingeskind, karse

Ribbensteg, rødkål, syltet agurk

Ost

2 slags ost, sprødt & sødt + 65,-

Dessert

Ris a la mande

 

 

Klassisk 3-retters julemenu 345,-

Rimmet torsk, porre aske, rødbede, syrnet fløde, urter

Efterfulgt af:

Confiteret and, sauce bordelaise, rødkål, kartofler

Dessert

Ris a la mande

 

 

Vegetarisk 3-retters julemenu 345,-

Bagt, syltet, marineret, pureret selleri, bronze fennikel

Efterfulgt af:

kikærtebøf, syrnet fløde, rødkål, kartofler

Dessert

Ris a la mande

 

 

Julemenu 435,-

1.servering:

Bagt, syltet, marineret, pureret selleri, bronze fennikel & friteret calamari, fermenteret hvidløgsmayo, spidskåls salat

2.servering:

Gnocchi, brunet smør, rosmarin, parmesan, revet citronskal, pimento & sprød and, frisee, appelsin, hoisinsauce, mynte

Ost

2 slags ost, sprødt & sødt + 65,-

Dessert

Ris a la mande