3-RETTERS KONCERT MENU
Gældende fra februar til april
FORRET
Ceviche af sandart, passionsfrugt & agurkerelish
Elller
Tartar af okse, sylted skorzonerod, hønseskind & trøffelmayo
TILVALG (+75,-)
Belgisk Vaffel med stenbiderrogn, avocado & dildmayo
HOVEDRET
Helstegt striploin med sauce bordelaise, hvidvinsdampet spidskål & saltbagt selleri
samt confiterede kartofler a part
Eller
Hvidvinsdampet torsk m gulerodspure, braiseret fenikkel & grillet porrer
samt confiterede kartofler a part
DESSERT
Karameliseret æble, mørdej & kærnemælksis
375,-
3-RETTERS VEGETAR MENU
Gældende fra februar til april
FORRET
Gratineret gedeost, Bagt, syltet & rå bede, sennepsvinaigrette & crouton
HOVEDRET
Kikærtebøf, couscoussalat & myntedressing
DESSERT
Karameliseret æble, mørdej & kærnemælksis
375,-
3-RETTERS VEGETAR MENU
Gældende fra maj til juli
FORRET
Gratineret gedeost, Bagt, syltet & rå bede, sennepsvinaigrette & crouton
HOVEDRET
Kikærtebøf med nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges, samt confiterede kartofler a part
DESSERT
Karameliseret æble, mørdej & kærnemælksis
375,-