SELSKABSMENUER

 

Til selskaber over 10 personer tilbyder vi brunchmenuer & aftenmenuer.

 

Angivne priser pr. person.

Ved spørgsmål vedrørende menuer til mindre eller større begivenheder er man velkommen til at henvende sig på mail – post@cafe8tallet.dk

BRUNCH MENU

CROISSANT

Friskbagt smørcroissant

CHIAGRØD

Rabarber/jordbærkompot & ristede mandler 

AVOCADO

Kimchi, sesam & friteret rispapir

LAKSERIELLETTE

Rørt med rygeost. Dehydreret tomat & fenikkel crudité

2 SLAGS BRØD

Serveres med smør

RØRÆG 

Gruyère & purløg 

BACON

Håndskåret

GRILLET CHORIZO

Løgkompot & piment

PANDEKAGE

Blåbær & ahornsirup

 

*275,- pr. kuvert
*Retterne serveres over 3 omgange, i dele venlige anretninger.
 
Varighed af 2 timer

3-RETTERS MENU

FORRET

Ceviche af sandart, passionsfrugt & agurkerelish  

Eller

Tartar af okse, sylted skorzonerod, hønseskind & trøffelmayo

 

TILVALG (+75,-)

Belgisk Vaffel med stenbiderrogn, avocado & dildmayo

HOVEDRET

Helstegt striploin med sauce bordelaise, hvidvinsdampet spidskål & saltbagt selleri 

Samt confiterede kartofler a part

eller

Hvidvinsdampet torsk med gulerodspuré, braiseret fenikkel & grillet porrer 

Samt confiterede kartofler a part

DESSERT

Karameliseret æble, mørdej & kærnemælksis

 

 

375,- PR. KUVERT

VEGETARMENU

Gældende fra februar – april

FORRET

Gratineret gedeost, Bagt, syltet & rå bede, sennepsvinaigrette & crouton

HOVEDRET

Kikærtebøf couscoussalat & myntedressing

DESSERT

Karameliseret æble, mørdej & kærnemælksis

 

 

375,- PR. KUVERT

 

VEGETARMENU

Gældende fra maj – juli

 

FORRET

Gratineret gedeost, Bagt, syltet & rå bede, sennepsvinaigrette & crouton

HOVEDRET

Kikærtebøf med nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges

samt confiterede kartofler a part

DESSERT

Karameliseret æble, mørdej & kærnemælksis

 

 

375,- PR. KUVERT